Bij Ine

Praktijk voor ggz, coaching en psychosociale begeleiding


Bij Ine

Over mezelf, tarieven en vergoeding

Over mezelf

Mijn naam is Ine Bijker (1980) en samen met mijn vriend en onze drie opgroeiende kinderen wonen wij in het mooie Dedemsvaart. Ik ben werkzaam in de GGZ sinds 1998 en vanaf 2011 geregistreerd in het BIG-register als Verpleegkundig Specialist GGZ. Ik heb jarenlange ervaring in verschillende takken van de GGZ, zowel in de ambulante sector als de klinische; zowel vrijwillig geboden behandeling als behandeling in een gedwongen (justitieel) kader.

Ik blijf mezelf met veel plezier ontwikkelen, door het volgen van diverse opleidingen en/of cursussen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn

Linkedin-pagina.

Link

Tarieven

De kosten voor zowel coaching als psychosociale begeleiding bedragen €95,- per sessie. Dit is inclusief BTW. Een sessie duurt 45 -60 minuten per keer. (Studenten verkrijgen een korting op het tarief, bel of mail hierover).

Betaling dient direct na afloop van een sessie plaats te vinden. Dit kan u doen middels contant betalen of via het pinapparaat.

Bij een niet nagekomen afspraak en/ of het afzeggen binnen 24 uur, worden de kosten van het consult alsnog in rekening gebracht.

Vergoeding

De behandeling vanuit de basisggz & specialistische ggz krijgt u vergoed vanuit uw zorgverzekering. U betaalt wel uw eigen risico

U kunt geen aanspraak maken op een vergoeding door een zorgverzekeraar voor de geboden coaching & psychosociale begeleiding en/ of relatiegesprekken. U betaalt dus ook geen eigen risico.

Coaching kan mogelijk door uw werkgever vergoed worden, bespreek dit met uw werkgever.

Praktische informatie

Praktijk Bij Ine is gevestigd aan de Langewijk 414 te Dedemsvaart. Dit betreft een praktijkruimte in het zwarte gebouw naast het woonhuis.

Deze praktijkruimte is gelijkvloers en op de begane grond.

Praktijk Bij Ine is geopend op

* maandag & donderdag van 09.00-16.00

* dinsdag van 09.00-14.00

 


Overige praktische informatie

  • KvK nummer: 74514725
  • Big-nummer: 89059518530
  • AGB-code:91000837
  • AGB-code praktijk: 91010715

Klachten

Wanneer u een klacht heeft, kunt u deze met mij bespreken. Leidt dit niet tot voldoende tevredenheid, kunt u uw klacht voorleggen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Ik ben hiervoor aangesloten bij Solopartners. Voor de clïenten vanuit de basisggz en sggz geldt dat zij een beroep kunnen doen op de klachtenfunctionaris van 1NP

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden ontvangt u bij uw eerste sessie.